Life Balance 2

Harmonizirajte se i regenerirajte. Iskoristite moć prirodnih vibracija zdravog organizma. 
100 antiparazitnih programa. 100 programa za harmonizaciju. 100 programa za regeneraciju. Još 6000 programa možete preuzeti iz webwelnesa.

Antiparazitni programi

Life Balance 2

Life Balance 2 uređaj radi na temelju emisije EM valova koji su u rezonanciji s oscilacijama različitih patogena (virusi, bakterije, paraziti, gljivice, protozoe).

Na taj način djeluje selektivno i ciljano na patogene i uništava ih omogućujući ljudskom tijelu da funkcionira na prirodan način.

100 antiparazitnih programa već je instalirano u aparatu. Aparat nosite sa sobom dok traju programi.


Programi za harmonizaciju

harmonizacija

Svaki ljudski organ emitira vlastite rezonantne frekvencije. Pod utjecajem različitih čimbenika, ti se parametri mijenjaju. Oni više nisu standard i počinju se razvijati bolesti.

Posebne biorezonantne frekvencije niskog intenziteta simuliraju oscilacije zdravih organa i resetiraju tijelo na zdrave frekvencije, potičući samoiscjeljenje.

100 programa za harmonizaciju već je instalirano u aparatu

Individualni kompleksi

Life expert 3

Nakon testiranja organizma aparatom Life Expert 3 generira vam se optimalni kompleks prema trenutnom stanju tijela. 
Kompleks je skupe  programa usmjerenih na obnavljanje funkcija vašeg tijela. Sastavlja ga sustav WebWellness, na temelju rezultata testiranja na uređaju Life Expert.

Odabire antiparazitske i harmonizirajuće frekvencije potrebne za poboljšanje vaših parametara. Jednostavno preuzmite program u uređaj i redovito ga koristite

Life Balance 2 je prijenosni Wellness uređaj iz linije proizvoda Axioma Life koji će vam pomoći u borbi protiv parazita, čišćenju tijela od toksina i prevenciji mnogih bolesti.

Aparatom upravljate pomoću aplikacije webwellness na mobitelu. Odaberete željeni program i aktivirate ga.  Aparat nosite uz sebe dok traje program.

Na poklon imate i dodatnih 300 programa koji unosite preko koda sa vaučera. Također iz webwelnesa možete preuzeti jedan od 6000 programa i kompleksa.

biorezonanca

S​trukturirana voda

Na aparat Life Balance 1 može se prebaciti program za strukturiranje vode. Te koristiti sve dobrobiti strukturirane vode tokom dana.

Life Balance

life balance

Nestrukturirana voda

Strukturirana voda

strukturirana voda

Kako naručiti aparate
Aparate  možete naručiti online. Dostava poštom na kućnu adresu. Mogu se preuzeti i u zastupničkim uredima kompanije širom svijeta.
Plaćanje:  karticom,  bankovnim transferom ili u zastupništvima.
Obavezno nas nazovite prije naručivanja.

saznaj više

Za detaljnije nformacije nazovite nas na:

+385 91 725 4936

(Viber)

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.

Prisustvujte našim seminarima u Zagrebu i širom svijeta

Aparate   možete podići i u našim  zastupništvima(showrooms):  Njemačka, Italija, Slovenija, Srbija, Francuska,  Izrael, Rusija, USA, Ukrajina, 
Poljska, Španjolska, Grčka, Cipar, Turska,  Latvija, Litva, Kirgistan, Kazahstan. .